Мария Илиева шашна всички с това разкритие за бременността си!

Мария Илиева шашна всички с това разкритие за бременността си!
Гласувайте за статията

Мария Илиева за първи път проговори за бременността и любовта.

Навършила наскоро 40 години, след няколко месеца Мария Илиева ще стане майка за първи път. С години в медийното пространство се носеха слухове, че певицата има проблеми със зачеването. А и потенциален татко така и не се бе появил. И така до деня, в който тя се запозна с 14 години по-младия от нея Георги Михайлов, научи kliuki.bg.

Щастието се е усмихнало на Мария Илиева

Щастието се е усмихнало на Мария Илиева

Бременната певица за първи път потвърди, че именно той е бащата на детето й. Той живее и работи в Белгия. Именно там след време може да се пренесе и Мария Илиева с първородната им рожба. Тя е категорична, че бебето е желано и от двамата и много добре планирано.

„С Георги се влюбихме, пожелахме да създадем живот и Бог бе милостив – забременях веднага след като го решихме“, споделя певицата напук на всички злобни критики. Именно за да се предпази от негативни влияния, тя предпочита да не се показва много с бременното коремче. Съвсем е разредила музикалните си изяви, а в скоро време ще излезе в заслужен отпуск по майчинство, пише eva.bg.

Мария Илиева сама се издаде, че бебето, което чака, е момченце. Заедно с таткото Георги не са имали особени претенции по отношение на пола. А и нищо чудно да си направят и второ, момиченце, докато любовта им е още така силна.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар