Резил: Мариела Нордел напусна Къщата с огромна лъжа! (стана за смях на всички – виж тук)

Резил: Мариела Нордел напусна Къщата с огромна лъжа! (стана за смях на всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел дали си вярва изобщо на това, което говори?!

Кулинарката Мариела Нордел си хвана багажа и напусна снощи Къщата на Биг Брадър. Всъщност отстраняването й от формата беше напълно очаквано и предвидимо. В сравнение с нея, останалите номинирани бяха в пъти по-интересни и важни за предаването.

Мариела Нордел

Мариела Нордел свалила 14-16 кила, ама друг път!

Както знаем, това са Фънки, Луна, Динко Вълев и Людмила Захажаева. Всички те, както и останалите съквартиранти, останаха очаровани и повече от щастливи от напускането на Мариела Нордел. Само Луна се натъжи и се прибра в спалнята си, за да си „поплаче“ пред камерите.

Преди да я изгонят от формата обаче, Мариела Нордел стана за смях с опашатата си лъжа. А именно, че е отслабнала цели 14 килограма за две седмици. Тя не спираше да го повтаря на всички като дори Коцето, който от години е спец по фитнес и диети, хлъцна ошашавен.

„Толкова съм свалила, че може и дори повече да са, към 16 кила. Познавам си тялото отлично и по мерките си мога да ти кажа колко съм отслабнала. Един свален сантиметър от обиколката ми е едно кило. Но пък и аз не се спрях, тренирам постоянно“, изфука се Мариела Нордел.

Странно защо тогава, когато Биг Брадър й предостави кантар и й позволи да отиде в Изповедалнята, за да се претегли, тя твърдо отказа. И дори си пролича, че се разгневи. „Това са лични неща и не искам някой да ми се бърка в живота“, сопна се Мариела.

Която при влизането си в Къщата излъгала, че тежи 86 килограма. „Повече бях, но излъгах. А сега вече съм доста надолу и се чувствам прекрасно“, обясни Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар