Иван Ласкин стори нещо немислимо за рождения ден на дъщеря си!

Иван Ласкин стори нещо немислимо за рождения ден на дъщеря си!
Гласувайте за статията

Иван Ласкин даде тежко обещание на дъщеря си, но успя да го спази!

Дъщерята на Ласкин и Алекс Сърчаджиева вчера стана на седем години. Татко й, обаче, пропусна една част от купона. Той имаше ангажимент като редовен коментатор в студиото на Биг Брадър. Но след това веднага се е присъединил към любимите си жени, правещи си селфита покрай елхата и с тортата, узна kliuki.bg.

Иван Ласкин е готов на всичко за дъщеря си

Иван Ласкин е готов на всичко за дъщеря си

Въпреки че Ласкин не зачеркна темата за рождения ден на дъщеря си, всички забелязаха, че този ден е по-специален от другите. Това си пролича по факта, че актьорът изглеждаше напълно трезвен. Той държеше много по-прилично от обичайното. Явно по случай рождения ден на малката Иван е решил да направи голям компромис със страстта си към чашката, пише hotnews.bg.

Именно желанието на малката да види татко си трезвен поне веднъж в годината е накарало Васко да Гама от село Рупча да сътвори истински прецедент. Той не е посегнал към концентрата преди да се яви в национален ефир. А дали е наваксал след това, е друг въпрос!

Освен това, двете му любими жени сериозно са се притеснили за здравето му след кризата, която получи по време на „Фермата“. Така че сега Иван Ласкин е поставен на строг режим. Засега той видимо дава ефект! Дано поне само и това чудо да не е за три дни…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар