Защо бе, Зори: Зорница Линдарева отново пияна в Къщата! (виж я как се подреди заради Коцето)

Защо бе, Зори: Зорница Линдарева отново пияна в Къщата! (виж я как се подреди заради Коцето)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева уж беше спряла да пие, а се подкара отново!

Зорница Линдарева за втори път е в Къщата на Биг Брадър и за втори път не успя да спечели симпатиите на зрителите. Хубавицата уж планираше да изчисти името си след скандалната афера с мъжа на Жени Калканджиева, но уви.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева уж беше спряла да пие, а пак се накваси

Този път тя отново си хареса женен мъж и отново му налетя. Както знаем, става дума за Коцето, който обаче се показва по-читав от Тачо. И общо взето не поглежда Зорница Линдарева, за радост на жена си Надя и децата им.

Усетила безразличието на певеца и изслушала конското на съквартирантите си по отношение на своето поведение, Зорница Линдарева не си взе поука. А за сметка на това реши да седне и… юнашката да се напие.

Снощи всички видяха как Зори едва седи на стола сред приятелите си в Къщата и гледа така, сякаш е пресушила цяла бутилка. Зрителите се скъсаха да я коментират по форумите, защото погледът й бе направо убийствен.

„Вижте я само. Те й говорят, а тя ги гледа като неадекватна. Сори, но през другото време очите са й големи и живи, поне това й е хубаво в лицето, ако не друго. А сега я вижте – още малко и ще попита някого „ти мене уважаваш ли ме“, коментираха потребители в мрежата.

Зорница Линдарева се натъжи и от факта, че Коцето трябваше да напусне Къщата за участие навън. И хукна пияна след него, за да го накара да я събуди като си дойде. Държанието на мацката е наистина абсурдно и е видно, че дори спокойният Константин скоро може да избухне.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар