Бомба: Ирен Онтева пак се предложи на Христо Сираков, той я отхвърли! (шокиращи подробности)

Бомба: Ирен Онтева пак се предложи на Христо Сираков, той я отхвърли! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Христо Сираков вече не може да издържа Ирен Онтева за повече от десет минути!

Ицо Стоте манекенки, както отдавна наричат плейбоя Христо Сираков, се видя в чудо. Това се случи по време на конкурса Мис Плеймейт преди няколко дни, когато за победителка беше избрана дребничката фурия Нора Недкова.

Христо Сираков

Христо Сираков отново бе налазен от бившата си жена Ирен Онтева. Присъствието й обаче страшно му досади

Не победителката обаче, а бившата жена на Христо Сираков – Ирен Онтева, успя да му изпили нервите. Онтева също беше гост на събитието, явно, за да може да е близо до мъжа си.

Застаряващата манекенка през цялото време не се отлепи от Сираков, разкриха присъстващи на мястото. Още щом пристигнала, тя се насочила към него и се залепила като пощенска марка.

„Говореше му нещо на ухото и направо не спираше. Той я изтърпя около десетина минути, а после тактично се опита да се измъкне. Направи опит да се отдалечи, за да се заприказва с други хора, но уви – Иренка отново го натисна. Абе, не можеше да мръдне, горкият. Личеше му, че е супер отегчен от нея, но и нямаше как да я отсвири грубо. Все пак е кавалер човекът“, коментират източниците.

Припомняме и че Ирен Онтева дари Христо Сираков със сина му Кристиан. Той има и по-голяма дъщеря от първия си брак. любопитно е обаче, че Ицо Стоте манекенки винаги е признавал, че първата и единствена голяма любов в живота му е именно първата му съпруга, а не Онтева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар