OMG!!! Динко Вълев си намалил оная работа, била му огромна! (виж какви ги плещи на мацките)

OMG!!! Динко Вълев си намалил оная работа, била му огромна! (виж какви ги плещи на мацките)
Гласувайте за статията

Динко Вълев няма равен и най-вече в лъжите и измислиците!

Ловецът на бежанци Динко Вълев безспорно е един от най-големите чешити в Къщата на Биг Брадър този сезон. Затова и хората го държат вътре при все, че вече няколко пъти е бил на номинации.

Динко Вълев

Динко Вълев разправял наляво и надясно, че си е намалил оная работа, била му огромна

Само че феновете на Динко си нямат идея колко кадърен е той в… лъжите и измислиците. Като например тази, че си е оперирал оная работа, защото… му била твърде голяма. Ти да видиш!…

Вероятно Динко Вълев си въобразява, че е порил жените като риби или ги е пълнил като агне – все култови фрази и запазена марка на Митьо Пищова. Оказа се обаче, че Митьо може да е ръгал чушки в боба, но Динко лъже като каруцар за операцията си.

Момиче, което е било сваляно с Динко от Ямбол, разкри тази информация. И поясни, че той я е убеждавал колко ще й бъде хубаво с него. Защото преди време жените много ги боляло като ги „напъне“. И затова се наложило да си го намали.

„Предполагам, че този разказ е породен от комплекс, типично мъжки комплекс. Явно Динко се опитва по някакъв начин да оправдае малкото сантиметри в гащите си, затова е скалъпил тази история с намаляването на члена си“, коментира девойката.

Която не си е легнала с Вълев, но пък за сметка на това е разговаряла с не една друга дама, която се е престрашила. И по думите им, достойнството на Гсоподин Вълев не е нищо повече от средното в страната. Че дори и към по-малко клони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар