OMG!!! Динко Вълев си намалил оная работа, била му огромна! (виж какви ги плещи на мацките)

0

Динко Вълев няма равен и най-вече в лъжите и измислиците!

Ловецът на бежанци Динко Вълев безспорно е един от най-големите чешити в Къщата на Биг Брадър този сезон. Затова и хората го държат вътре при все, че вече няколко пъти е бил на номинации.

Динко Вълев
Динко Вълев разправял наляво и надясно, че си е намалил оная работа, била му огромна

Само че феновете на Динко си нямат идея колко кадърен е той в… лъжите и измислиците. Като например тази, че си е оперирал оная работа, защото… му била твърде голяма. Ти да видиш!…

Вероятно Динко Вълев си въобразява, че е порил жените като риби или ги е пълнил като агне – все култови фрази и запазена марка на Митьо Пищова. Оказа се обаче, че Митьо може да е ръгал чушки в боба, но Динко лъже като каруцар за операцията си.

Момиче, което е било сваляно с Динко от Ямбол, разкри тази информация. И поясни, че той я е убеждавал колко ще й бъде хубаво с него. Защото преди време жените много ги боляло като ги „напъне“. И затова се наложило да си го намали.

„Предполагам, че този разказ е породен от комплекс, типично мъжки комплекс. Явно Динко се опитва по някакъв начин да оправдае малкото сантиметри в гащите си, затова е скалъпил тази история с намаляването на члена си“, коментира девойката.

Която не си е легнала с Вълев, но пък за сметка на това е разговаряла с не една друга дама, която се е престрашила. И по думите им, достойнството на Гсоподин Вълев не е нищо повече от средното в страната. Че дори и към по-малко клони.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.