Започна се: Андреа и Кубрат взеха огромно решение за връзката си!

Започна се: Андреа и Кубрат взеха огромно решение за връзката си!
Гласувайте за статията

Андреа и Кубрат Пулев вече откровено се замислят да станат истинско семейство!

Скоро ще се навършат 10 години от началото на любовта между Андреа и Кубрат Пулев. За цялото това време двамата така и не се ожениха, но пък първо смятат да направят нещо друго.

Андреа и Кобрата

Андреа и Кубрат Пулев вече мислят за деца

Според източници, близки до тях, певицата и боксьорът вече са започнали опити да станат родители. Те са ликвидирали всички предпазни средства по време на секс и чудото на живота може съвсем скоро да ги споходи.

Идеята дошла от Теодора Андреева, на която вече й писнало да чака любимият й да й предложи брак. Затова направо тя му предложила да си направят бебе.

До два месеца Андреа ще навърши 31 г., което за жена е вече наложителна възраст да стане майка. Кобрата пък е на 36 г. и влакът му започва да отминава лека-полека.

Затова двамата се решили на тази огромна крачка в своя живот. Те осъзнали, че по-млади няма да станат и затова най-добре да си направят бебе, докато все още са в разцвета на силите си.

Относно сватбата, както Андреа, така и Кубрат не са мислили за дата. Боксьорът все още не е подарил годежен пръстен на фолк дивата, което значи, че първо ще станат родители и евентуално после ще сключат брак.

Според слуховете, Кобрата продължавал да упорства да се ожени, защото сега се готвел като луд за следващия си двубой и нямал време за партита. Освен това, двамата с Андреа не живеят заедно.

Именно последното може да се окаже пречка да направят истинско семейство. Дори и да си имат бебенце, един от тях ще трябва да направи компромис и да се пренесе при другия.

Както е известно, Кубрат Пулев тренира в Германия. Андреа пък се подвизава в България, където обикаля по участия. Те не прекарват всяка свободна минута заедно, но това скоро може да се промени.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар