Наглостта на Луна не познава граници: Певицата иска всички да й слугуват! (виж тук)

Наглостта на Луна не познава граници: Певицата иска всички да й слугуват! (виж тук)
Гласувайте за статията

Луна се държи така, все едно е английската кралица!

Застаряващата певица от Шумен – Луна се изживява като кралица Елизабет Втора. Лухче, както е истинското й име, не спира да се държи надменно в Къщата на Биг Брадър и да вярва, че всички там са родени, за да й служат.

Луна

Луна се изживява като кралица, а Мариела Нордел се превърна в нейна прислужница

И докато останалите съквартиранти не могат да я понасят и я плюят, където и когато я зърнат, то Мариела Нордел с радост се превърна в нейна слугиня.

Преди да излезе от формата снощи, изгонената от зрителите кулинарка се скъса да робува на Луна. Докато чалгаджийката си лежеше в спалнята, Мариела Нордел трябваше да изпере халата й. И да го изсуши, защото видиш ли, Лунчето не искала да има влага в стаята си.

„Всичко е наред. Пуснах го в пералнята, но не съм дала програма на изсушаване, защото вътре сложиха и други дрехи. Имаше доста за пране“, опита се да обясни Мариела на Луна.

При което певицата нададе вой до небесата и заяви, че тя този халат нямала да го докосне. Щом се бил допирал до дрехите на останалите, не искала да го вижда до себе си.

„Добре, не се тревожи. Като се изпере, ще ти го пусна отново, този път самостоятелно. После ще ти го изсуша и всичко ще се оправи. Няма проблеми и това не ми пречи“, каканижеше Нордел, досущ като робиня на певицата.

Може би това също потресе зрителите дотам, че те спряха да гласуват за нея и това наложи изгонването й от формата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар