Ужас: Това нещо Джулиана Гани ли е?! (виж на какво страшилище я направи Мегз в рекламата си – снимки)

Ужас: Това нещо Джулиана Гани ли е?! (виж на какво страшилище я направи Мегз в рекламата си – снимки)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани не прилича на себе си в тази реклама!

Джулиана Гани и Мегз не можеха да се понасят една друга, докато бяха в Къщата на Вип Брадър 2017. Или беше така поне през по-голямата част от времето. Чак в края на формата двете се помириха и дори се сдушиха срещу други „врагове“.

Джулиана Гани

Това на снимката прилича на всичко друго, но не и на Джулиана Гани?! Злобее ли Мегз или си отмъщава?!

Явно Гани и Миглена Каканашева са решили да запазят добрите си отношения и след формата като дори се впуснаха в общи бизнес начинания. В случая Джулиана Гани се съгласи да рекламира екстеншъните на Мегз.

Дотук нищо лошо, напротив. И без това силиконката си обича изсуктвените неща, особено косите. Помним как ревеше като ненормална, когато Биг Брадър я накара да остане без екстеншъните си, или пък когато един от съквартирантите й ги смъкна от главата.

В случая обаче Мегз направо е съсипала Гани в рекламната си фотосесия. Джулиана е гримирана така, че не прилича на себе си, а на потресаващата с визията си Донатела Версаче.

Потребители в мрежата не спестиха критиките си към Малката Джулка, която по думите им мяза на чудовище. „То хубаво екстеншъни, но защо трябва в лицето да прилича на звяр. Това Баба Яга ли е, следващата Мис България ли е?! Всичко друго виждаме на тези снимки, но не и сладурската муцунка на Джули. Да не би Мегз да завижда и нарочно да я е подредила така“, коментират недоволни фенове из мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар