Маги Халваджиян е уредил титлата на Саня Армутлиева в „Х Фактор“?

Маги Халваджиян е уредил титлата на Саня Армутлиева в „Х Фактор“?
Гласувайте за статията

Маги Халваджиян и Саня Армутлиева от години са близки, но този път прекалиха!

Тази година „Х Фактор“ се превръща в направо скандален сезон. Саня Армутлиева е окупирала цялото предаване и няма намерение да го пуска.

Саня Армутлиева

Саня Армутлиева ще спечели сред менторите в „Х Фактор“?

Тя се ползва с привилегии и това никак не се нрави на мнозина. Първо й бе дадена възможността да вкара в отбора си не три, а четири момичета. Всички те продължават към финала само шест седмици преди края на шоуто.

Ева, Мирослава, Йоана и Милена все още са в битката за титлата на „Х Фактор“. Всичко това буди подозрения, че Маги Халваджиян най-после е уредил Саня Армутлиева с шампионски отбор.

В предните три сезона, в които Станислава беше ментор, се разминаваше винаги на косъм от успеха. Нейните участници винаги оставаха на второ място. Така беше и с Атанас Колев, и с Невена Пейкова, и с Кристиан Костов.

Затова, според слуховете, на Саня вече й писнало да бъде втора и говорила с продуцента този път тя да спечели. За да се увеличат шансовете й, само на нея Магърдич позволил да има четири участника.

Засега в играта е само още един участник извън нейния отбор и това е групата „4 Magic“. Неин ментор е певецът Любо Киров.

Шансът на Саня срещу Любо е четири към едно, така че тя е големият фаворит за успех в шоуто. Нещо, което най-накрая ще сбъдне голямата й амбиция в „Х Фактор“.

Победителят печели договор с „Вирджиния рекърдс“, така че за Армутлиева ще бъде още по-лесно да вземе в компанията си човек от своя отбор. Предстои да видим дали ще се случи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар