Джино Бианкалана показва другото си лице в Къщата: То хич не е красиво!(Кое го провокира)

Джино Бианкалана показва другото си лице в Къщата: То хич не е красиво!(Кое го провокира)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана показва другото си лице в Къщата

Джино Бианкалана няма да е вече нито дипломатичен, нито толерантен, а ще се превърне в звяр тази вечер. Иначе кроткият емигрант от Чикаго ще бъде изваден извън нерви и то не от кого да е, а от устата съквартирантка. За неговото превъплъщение ще се погрижи разбираемо Людмила Захажаева. Рускинята така ще нахрани бившият на Джена, че той вече няма да е същия.

Джино

Людмила превръща Джино в аутсайдер

Той ще бъде такъв, какъвто не сме го виждали в предишния сезон на ВИП Брадър. Чепатата рускиня отново ще го подхване за ниския му интелект и за причудливата му прическа. Тя ще се опита да го срине със съжденията си, че нищо не струва като интелект и е крайно ограничен, и прост човек.

А това, което му е на главата, майката на Албена Вулева ще определи като човешка фекалия. Директно и безкомпромисно.И в прав текст ще му заяви, че заради този перчем на главата всички в Къщата, а и зрителите не спират да му се подиграват.

„Много си смешен с тази прическа. На нищо не приличаш. Няма нито един човек, който да не те е осмял. Това по-отива на онези с меките китки и на жиголото. Професия, която ти също си упражнявал”, по своя си маниер ще го накълве Людмила.

Думите й ще накарат Джино да избухне неистово.И за първи път той ще си позволи да бъде наистина груб с жена. Защото предишния сезон на ВИП Брадър Джино спечели заради това, че се показа като джентълмен и бе крайно внимателен към нежната половина в Къщата. Сега обаче Людмила Захажаева ще се постарае да развенчае докрай този създаден преди негов образ.

Джино все пак ще се опита да се защити. Като захапе рускинята за визията и за годините й, но дали ще успее?Така той ще се окаже в доста неудобно положение. И ще потърси ли утеха при Луна, предстои да видим в днешния лайф.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар