Преслава разби всички рекорди: Певицата отвърна на удара с удар!

Преслава разби всички рекорди: Певицата отвърна на удара с удар!
Гласувайте за статията

Преслава разби всички рекорди

Преслава не спира да е в полезрението на всички. За хитовата певица все по-упорито се говори, че е бременна и другата година ще сменя памперси.  „Масло в огъня” наля и информацията, че по участия топ пайнерката се появявала в широки дрехи, а коремчето й издайнически стърчало напред.

Преслава

Преслава проговори дали е бременна

Доскоро за гласовитката от Добрич се говореше дори, че страда от анорексия. Поп фолк дивата бе застрашително отслабнала, а близките й се тормозеха ,че може би е пипнала опасната болест на хилядолетието-анорексия.

Сега обаче хитовата изпълнителка вече е „загладила косъма” и затова все по-упорито се мълви ,че чака първото си бебе.

Освен това певицата вече намери любовта на живота си. След серия катаклизми в любовния си живот, накрая Преслава откри своята духовна половинка в лицето на бизнесмена Павел Лазаров. Двамата са заедно от месеци, а поп фолк дивата твърди, че с него се чувства обичана, спокойна и това е нейния човек.Освен това направи кардинални промени в своя начин на живот.

Престана да пуши, започна да живее и да се храни здравословно. Преслава хукна да катери планини, вместо да надига чашките по среднощните купони и да залита по вредните вещества. Все неща, които доскоро определяха съществуването й.

Това накара феновете й радостно да изригнат, че любимката им ще става майка.

Освен това певицата разреди участията си и дори сама се предложи на продуцентите за петия сезон на музикалното шоу „Гласът на България”. Като седне на съдийския стол певицата искала да изкара безпроблемно бременността си и да спечели малко пари накуп. Което ще й даде възможност да не се качва на сцената в задимените нощни клубове известно време, твърдеше клюката.

Преслава обаче е категорична, че не носи бебе в утробата си.

„Аз може би държа рекорда по бременности от всяка друга певица. В годината медиите ме забременяват най-малко десетина пъти.Моля се да ме оставят на мира и да не ме изкарват, че ще ставам скоро майка, стават досадни”, моли се певицата.

Тя подчерта, че ще работи и на Нова година. Вече има два ангажимента. Единият е в пловдивски хотел, а другия в софийска чалготека.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар