Ново 20! Мегз се пусна от дома си с двама мъже (Вижте какво ги вършат)

Ново 20! Мегз се пусна от дома си с двама мъже (Вижте какво ги вършат)
Гласувайте за статията

Дизайнерката Мегз не спира да изненадва с налудничавите си идеи да бъде интересна.

От няколко месеца Миглена Каканашева се превърна не само в риалити, но и в интернет звезда. Надали има човек, който да не е гледал нейните грим уроци или истерии в социалните мрежи. След като реши да става и влогър, Мегз поднесе поредната изненада на своите последователи, узна kliuki.bg.

Мегз тотално изтрещя

Мегз тотално изтрещя

Дизайнерката принципно е свикнала всичко да си прави сама. Затова и в 99% от случаите се появява сама пред камерата. Хем снима, хем се гримира или си оправя косата. Но сега, за разнообразие, тя реши да включи в поредното си клипче и двама мъже. Въпреки че мъже е доста силно казано за двете 17-годишни хлапета с видимо сбъркана ориентация.

Янис и Микеле безспорно са не по-малко колоритни от самата Мегз. А щом тя ги е взела под крилото си, тепърва може да очакваме куп куриози! Двамата младежи явно имат амбиции да се изявяват като гримьори и фризьори. А видимо и са успели да влязат под кожата на амбициозната Каканашева.

Тя не пропусна и да се похвали, че е качила цели два килограма. Появявайки се рошава и в доста неугледен вид пред камерата, Миглена сякаш не успя да шашне толкова последователите си. Все пак, те вече са я виждали в какви ли не куриозни ситуации. Но присъствието на двамата мъже в дома й определено е нещо ново, пише blitz.bg.

Поне в случая няма защо да укоряваме Мегз, че кръшка на гаджето си. Гледайки Янис и Микеле, със сигурност не се навъртат около дизайнерката заради нейната „красота“…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар