Луна счупи собствения си рекорд по тъпотия: Фънки ме ухажва, пада си по мен! (заключението й ще ви изкърти)

Луна счупи собствения си рекорд по тъпотия: Фънки ме ухажва, пада си по мен! (заключението й ще ви изкърти)
3 (60%) 2 votes

Луна взе, че си повярва – Фънки я харесвал!

В Къщата на Биг Брадър дни преди финала скандалите се редуват с такъв смях, че корем да те заболи. Снощи обаче Луна изби рибата в девет морета като направи разкритието на века. А именно – истинските чувства на Фънки към нея.

Луна

Фънки си падал по Луна и я ухажвал – по-голяма простотия не бяхме чували

Според Луна, Димитър Ковачев не само не я презира, но… я харесва. И, разбираш ли, вече показвал това като я свалял и ухажвал. Мани бегай!!!…

Причина за умозаключението на Луна беше реакцията на Фънки след нейно изпълнение на двора. Когато тя запя с пълно гърло песента си „Президент“, Димитър Ковачев мигновено стана набожен.

Фънки се ококори така, че очите му изскочиха от орбитите. А единственото, което можеше да направи после, беше да се кръсти. „О, Боже! Какво съм направил в живота си, че заслужих това“, дуднеше си под носа зевзекът.

Очевидно на Фънки така му е омръзнало всичко, свързано с лудостта на Луна, че вече няма ищах и да се заяжда с нея. След пет приказки, казани от него със сравнително нормален тон обаче, Лухчето реши, че е харесвана жена.

„Ти да видиш какви ги върши Фънки. От два дни вече само ме ухажва, а преди уж не можеше да ме гледа. Помниш ли какви обиди бяха, какво нещо?! А сега стои един такъв миличък, сговорчив. И ме гледа нежно с очички. Определено ме сваля, но да има да взима“, шушукаше Лунчето на Мариела Нордел.

При което зрителите и потребителите в мрежата директно откачиха от смях и доброволно тръгнаха за Карлуково…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Луна счупи собствения си рекорд по тъпотия: Фънки ме ухажва, пада си по мен! (заключението й ще ви изкърти)”

  1. Миии

    Дек. 06. 2017

    Колкото и да е луда Луна и наистина да изкарва Фънки вън от кожата му от гняв, тя има някои физически качества, които и на мен ми се стори, че привлякоха одобрителното внимание на Фънки. Май че наистина му действа на чисто физично ниво.

Добавете коментар