Гръм в ефира! Стефан на Гала точи лиги по прелестите на друга (Вижте как го попари)

Гръм в ефира! Стефан на Гала точи лиги по прелестите на друга (Вижте как го попари)
Гласувайте за статията

Стефан на Гала за пореден път успя да я изкара извън нерви в ефир!

От притесненото и скромно момче Стефан от преди няколко месеца няма и спомен. Партньорът в живота на Гала стана и неин колега на малкия екран с началото на новия сезон. А ако в началото сричаше едвам-едвам, сега ежедневно се отдава на видимо любимото си занимание – да дразни водещата, узна kliuki.bg.

Гала и Стефан не винаги са мили един към друг

Гала и Стефан не винаги са мили един към друг

Няма спор, че Стефан не е лишен от чувство за хумор, което понякога е и доста пиперливо. А любими са му шегите по адрес на личния им живот с Гала. Тя, милата все се изчервява когато той изцепи нещо не на място. Е, и днес се изчерви, само че от гняв!

Любимият й мъж си позволи не само в нейно присъствие, но и пред цяла България, демонстративно да се любува на прелестите на други жени. Една от темите, която засегна в редовната си рубрика, бе за нова предизвикателна мода сред жените. В случая става дума за смели дами, които щедро демонстрират гърдите си.

Прелестите им не са напълно голи, а декорирани с различни орнаменти. „Това е някаква глупост, която ми е заложена в сценария от нашия главен редактор – Светлето. Обещавам й лично да й украся гърдите“, изцепи се Стефан.

Думите ми и проявените мераци към колежка на Гала никак не я остави очарована. Тя зяпна в почуда, но бързо се освести. „Ще те украся аз тебе“, размаха пръст водещата. На всички стана ясно, че след ефир ще има семейни скандали заради голямата уста на Стефан…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Гръм в ефира! Стефан на Гала точи лиги по прелестите на друга (Вижте как го попари)”

  1. зрител

    Дек. 06. 2017

    По глупави и скучни хора няма То простотията почивен ден няма за некадърниците от Нова.

Добавете коментар