Верно ли: Виж кой бил голямата любов на Мариела Нордел! (дали е истина, или лъже, та дрънка)

Верно ли: Виж кой бил голямата любов на Мариела Нордел! (дали е истина, или лъже, та дрънка)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел разказва много романтична, но и доста сапунена история!

Кулинарката Мариела Нордел, която беше изгонена от Биг Брадър в понеделник, не спира да разтяга локуми и да си вярва. Признаваме й, че наистина има дар слово и може да стане прекрасен разказвач на приказки. Но кои от историите й са истина и кои не, това само тя си знае.

Мариела Нордел

Мариела Нордел наприказва истории като от латино сериал

Както в случая с голямата й любов от Мексико – Хорхе Фигаро, с когото се запознала на 25 години. Убили го, но Мариела Нордел и до днес се сеща за него и се чуди как ли биха живели заедно, ако обстоятелствата бяха други. Ето какво разказва тя.

„Той е може би единственият, когото не съм ревнувала. Знаех, че повече от мен няма как да намери. Както и аз – повече от него. Връзката ни беше кармична.

Срещнах го в Куба, в хотел „Ривиера“, на чието откриване е пял Франк Синатра. Седях на бара и го виждам срещу мен. Мъж с черна коса, бяла кожа, очи като въглени. Бяла риза, блейзер, дънки и ролекс! Точка!

Като го видях, и ми стана лошо. Поръчах на бармана да му сервира двойно от това, което пие, черен етикет. Барът беше като полумесец, седяхме от двата му края“, сладкодумно разправя Мариела Нордел. А кой й вярва, това е друг въпрос. Чак пък такъв красавец – но то май всичките й мъже са били красиви, че и богати.

Тогава Хорхе бил на около 38 години. Запознали се, чувствата пламнали и веднага си легнали. Сексът бил просто невероятен – дори филмите пасти да ядат.

„Побърках го! И накрая си легнахме на „Малекон“ – крайбрежния булевард, и дочакахме изгрева. Беше разделен с жена си. Каза ми: „Оправяш си нещата и идваш!“. След две седмици ми прати факс, че е купил апартамент в центъра на Мексико – третия етаж над българското посолство, за да се чувствам добре.

Човекът си ме е обичал. Аз бях пикла на 25 години. Гледах как някакви супер мацки, актриси от Щатите, му се лепят. Правех се на много сигурна и му изневерявах като луда. Накрая ме хвана и се разделихме.

Ревахме и двамата, докато ме караше към летището. Към две години не се бяхме чували, а след време опитахме ново начало, но малко след това го убиха“, спомня си Мариела.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар