Като влюбена ученичка: Ваня Червенкова за първи път разказа за мъжа в живота си! (виж изповедта й тук)

Като влюбена ученичка: Ваня Червенкова за първи път разказа за мъжа в живота си! (виж изповедта й тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова е лудо влюбена в този по-млад от нея мъж!

Желязната лейди Ваня Червенкова май разтопи сърцето си. Най-накрая. Вина за това обаче има нейният нов приятел. Мъж, когото тя заяви, че обича с цялата си душа и не може да си представи живота без него.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова най-после откри любовта на живота си

Двамата са заедно вече от доста време. И с всеки изминал ден тя се убеждавала все повече, че това е човекът с главно Ч. И единственият, когото иска.

„Този мъж ми даде да разбера какво е да бъдеш обичан и да обичаш. Срещнахме се в началото на тази година, иначе се познаваме от 2015-а. Няколко месеца само сме си писали“, разкрива за първи път Ваня Червенкова и сияе от щастие, което дори не се опитва да скрие.

Оказа се, че мъжът в живота й застанал плътно до нея в труден момент. В който тя се борила за здравето си и не знаела дали ще успее да се справи. Не го молила за помощ, просто споделила случайно и той откликнал. При това от сърце.

„Той ми помогна в този изключително труден момент, когато трябваше да намеря лекарство, необходимо за моя организъм и което го няма на нашия континент. Направи дори и невъзможното, за да ми изпрати лекарството.

След всичко, което стори за мен, реших да се видя с него, за да му подаря една икона в знак на благодарност. В момента, в който го срещнах, сърцето и мозъкът ми го познаха.

Това не беше любов от пръв поглед, защото на моята възраст не вярвам в нея. Просто срещнах човек от моята вселена. Като видях очите му, знаех, че той ще остане последният и завинаги присъстващ в моя живот“, разказва Ваня Червенкова в интервюто си за списание Love style.

Бизнесдамата не се срамува, нито се притеснява, че любимият й е по-млад от нея с няколко години. И твърди, че ако той й предложи брак ще приеме веднага, без да се колебае изобщо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар