Решението на Виктор Николаев втрещи съпругата му! (Людмила Железова не може да повярва)

Решението на Виктор Николаев втрещи съпругата му! (Людмила Железова не може да повярва)
Гласувайте за статията

Виктор Николаев е категоричен, планирал го отдавна!

Водещият на сутрешния блок по Нова телевизия Виктор Николаев стана доста по-решителен и твърд откакто води сам. Преди време колежката му Ани Цолова успяваше да заеме водещата функция в двойката, а Вики някак си отиваше в сянка.

Виктор Николаев

Виктор Николаев взе решение, с което втрещи жена си Людмила Железова

Днес обаче той става все по- убедителен и сериозен, както на екрана, така и в живота си. И ето, че му дошло времето и на това, което отдавна планирал за себе си, но не се решавал да направи. А именно да се пребори с най-големия си порок – цигарите.

Днес сутринта Виктор Николаев призна в ефир, че е отказал тютюна и вече от няколко седмици е абсолютно чист. Дори колегите му не успели да повярват, камо ли жена му Людмила Железова. Тя всеки ден се будела с мисълта, че волята на половинката й ще бъде дотук.

„Шашнати сме, защото Виктор не просто палеше. Той пушеше като комин, особено през последните години. А като изгониха и Ани от телевизията направо ставаше и лягаше с цигара. Може да не яде, но ще пуши – факт. В един момент явно му се е отразило на здравето и е взел решението си“, коментират източници от кухнята на медията.

Както знаем, жената на Виктор Николаев е по-голяма от него с десетина години и също е пушач. Тя останала най-учудена от решението му да започне нов живот, но и малко се подразнила.

Защото паралелно с това, че изхвърлил фасовете от живота си, Николаев се опитвал да накара и жена си да направи същото. До момента обаче напълно безуспешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Решението на Виктор Николаев втрещи съпругата му! (Людмила Железова не може да повярва)”

  1. гочо

    Дек. 07. 2017

    виткур е голям пед.л

Добавете коментар