Кошмар в „Шоуто на Слави“: Годжи е аут за неопределено време, след като си счупи крака!

Кошмар в „Шоуто на Слави“: Годжи е аут за неопределено време, след като си счупи крака!
5 (100%) 1 vote

Георги Милчев – Годжи претърпя неприятен инцидент!

Китаристът Георги Милчев, по-известен като Годжи, си счупи крака. Той е претърпял инцидент, вследствие на който се е озовал в болница.

Годжи

Годжи е със счупен крак

Там крайникът му е бил гипсиран и в момента трябва да ходи с патерици. Това прави участието му в „Шоуто на Слави“, където е основната му работа, невъзможно.

Годжи вече си е взел болничен от лекарския екип, който го е оперирал. Той ще отсъства от работа най-малко до края на годината.

Не е ясно как точно се е стигнало до инцидента. Китаристът по принцип обича екстремните спортове и не е изключено това да го е докарало дотук.

Друг слух пък го отвежда в катастрофа, която му е счупила крака. Георги и преди е претърпявал пътни произшествия по улиците на София, а и не само в столицата.

Музикантът е разтревожил сериозно близките си. Синът му веднага се е отзовал да го види. Бившата му съпруга дори се появила в болницата, вещаят слуховете.

Годжи е разведен от много години, но връзката му с Даниела сякаш е неразривна. Двамата се бяха събрали за кратко преди известно време, но пак се разделиха след това.

Не е известно Слави Трифонов да е посетил своя колега и подчинен в болницата. Дългия по принцип не си пада по този род взаимоотношения, но със сигурност няма да му пречи да отсъства от работа колкото прецени.

Надеждите са, че Георги Милчев ще успее да се възстанови до няколко месеца. Факт е, че му предстоят доста неприятни празници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар