Деян Донков проговори за любовницата си от Народния театър: Коя е тази, не й помня фамилията?

Деян Донков проговори за любовницата си от Народния театър: Коя е тази, не й помня фамилията?
Гласувайте за статията

Деян Донков проговори за любовната си афера

Деян Донков „изплю камъчето” за изневярата си. Само година след като стана баща пак, около актьора се завъртя поредната интрига. Мачото бе вкаран в ново прелюбодеяние. Клюката замеси секс символа на Народния театър с доста по-младата му колежка.

Деян Донков

Деян Донков отрича да върти любов с друга

Тя носи името и фамилията на известната звезда от „Стъклен дом” Елена Петрова. Само че, за разлика от къдрокоската, все още е студентка в НАТФИЗ и има малки роли в театъра.

Именно покрай ангажиментите си на сцената името на хубавата Елена се свърза с това на по-възрастния й колега. Двамата имали роли в постановката „Калигула”, заради което веднага бяха оплетени в изпепеляваща любовна авантюра.

Според слуховете половинката му Радина Кърджилова научила за изневерите на мъжа си. Те буквално я съсипали и тя дори престанала да се храни. Близките й били в шок от постоянното й отслабване, а мнозина предположиха, че брюнетката страда от модерната болест-анорексия.

Безспорно опашатата лъжа е стигнала до ушите на Деян Донков и неговата жена. Актьорът бе потърсен за коментар от лъскаво модно списание. Донков бе видимо разстроен, че е заподозрян, че пак изневерява на дългогодишната си половинка.

„Та аз дори фамилията на тази Елена не знам. Никого не искам да обиждам!”, изригна звездата от Народния театър.

С това той се надява да спрат измислиците за него. Той е категоричен, че единствените важни неща за него, освен работата, са съпругата му и малкия им син Христо. Той има още едно по-голямо момче от друга своя връзка.

„Аз съм толкова влюбен в сина си, че часове наред го оставям да щъка. Гледам го и той ме гладе. Оставям го така, да комуникираме и на това ниво. Прекрасно е”, не може да скрие любовта си към малчугана актьора.

Той сподели още една любопитна подробност. Убеден е, че малкия Христо е заченат точно на рождения му ден. Миналата година, навръх празника, заявил на жена си, че иска да си направят бебе. И девет месеца по-късно резултата станал ясен.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар