Война: Предателството на Людмила Захажаева шокира Зорница Линдарева!

Война: Предателството на Людмила Захажаева шокира Зорница Линдарева!
Гласувайте за статията

Людмила Захажаева се обърна срещу Зорница Линдарева в последния момент!

Истински шок в къщата на Big Brother: Most Wanted! Людмила Захажаева предаде най-близкия си човек и го номинира за най-недостоен да спечели формата, видя Kliuki.bg.

Людмила Захажаева и Зорница Линдарева

Между Людмила Захажаева и Зорница Линдарева се разрази война

Люси се обърна срещу Зорница Линдарева, с която повече от три седмици поддържаше приятелски отношения. Рускинята я намира за недостойна да спечели, защото няма никакви принципи.

Разбира се, тя визира ситуацията с Константин и факта, че Зори не спря да се сваля на женен мъж. За майката на Албена Вулева това е крайно недостойно поведение.

Бившата на Тачо обаче не й остана длъжна. Тя си го върна с обратна номинация на Людмила Захажаева за най-недостоен победител в шоуто. Манекенката дори смени снимката в последния момент само защото искаше да отмъсти на рускинята.

В крайна сметка и двете останаха да се борят за финала. Те ще трябва да мерят сили с Джино Бианкалана и Динко Вълев. В петък вечер един от четиримата ще остане на косъм от финала.

Там обаче вече са Димитър Ковачев – Фънки, Константин и Светлана Василева. Тримата се оказаха с най-голям положителен вот след тазвечерните номинации.

Луна не успя да сбъдне мечтата си и се раздели с шоуто. Тя посегна физически на Людмила Захажаева, което накара Биг Брадър да я отстрани принудително от проекта.

Финалът на шоуто ще бъде в понеделник вечер. На 11 декември ще стане ясно кой ще успее да спечели първата титла на Big Brother: Most Wanted. Битката ще бъде между шест човека.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар