Измамата лъсва: Скандалната истина за Джино шокира довечера в Биг Брадър! (още подробности)

Измамата лъсва: Скандалната истина за Джино шокира довечера в Биг Брадър! (още подробности)
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана и Динко Вълев ще се изправят очи в очи в Къщата!

След позорното изгонване на Луна, втори скандал тресе Къщата на Биг Брадър. Основните действащи лица в него са Джино Бианкалана и Динко Вълев. А въпросът е крадец и бияч на жени ли е любимецът от Чикаго.

Джино

Динко Вълев хвърли страшни обвинения към Джино, Дейна Бианкалана ще каже истината довечера

Припомняме, че снощи Динко Вълев разказа пред съквартирантите и цяла България историята за това как е бил гадже на бившата жена на Джино – Дейна Бианкалана. Как Джино я е завлякъл с цели 100 0000 долара и на всичко отгоре я е пребил публично в нощно заведение.

Готов на всичко, за да докаже истинността на думите си, Динко на няколко пъти се опита да се свърже с Дейна в Америка, но телефонът й беше на гласова поща. Ловецът на бежанци все пак успя да разговаря с нейната добра приятелка, която обаче не искаше да се забърква с Джино и брат му.

„Да, така е, така беше. Знам, че си наясно с нещата, както и аз, но не искам да влизам в чужди битки и спорове. Особено като знам, че и двамата в момента сте в това риалити. Не ми се говори, разбери ме“, каза дружката на Дейна.

Тази вечер обаче самият Биг Брадър ще успее да се свърже с нея и в ефир бившата жена на Джино ще разкрие цялата истина. Скандалът ще бъде нечуван и един от двамата – Динко или Бианкалана ще си тръгне от Къщата като брутален лъжец.

Кой ще бъде той и дали самата Дейна няма да се изплаши от нещо и да скрие истината… Тепърва предстои да чуем думите й, след които сами да си направим изводите какво ни е било поднесено. Дали реалните факти, или поредния скалъпен сценарии в нечия угода.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Измамата лъсва: Скандалната истина за Джино шокира довечера в Биг Брадър! (още подробности)”

  1. Предположение

    Дек. 07. 2017

    По-обикновеното създание е Динко, той вече е с имидж на лошо момче и подозирам, че той ще бъде изложен и изгонен довечера. Нищо чудно даже да казва истината, която изоставената Дейна му е разказала, а сега тя може да се отрече от думите си по някаква причина.

Добавете коментар