Отрязаха й главата: Ето колко ще вземе Луна след изгонването от Биг Брадър! (е, това вече не може да преживее)

Отрязаха й главата: Ето колко ще вземе Луна след изгонването от Биг Брадър! (е, това вече не може да преживее)
5 (100%) 1 vote

Луна не само беше изгонена позорно от Биг Брадър, но последва и втори удар!

Снощи агресивната Луна беше светкавично и позорно изгонена от Къщата на Биг Брадър. Само дни преди големия финал, на който се виждаше победител. Че и с корона на главата. Е, това не само не стана, но последва и втори удар по егото й.

Луна

Луна ще трябва да се задоволи с унижението и с… 200 долара. Хвала!

При това още по-силен и размазващ от първия. И той е, че продуцентите на формата няма да платят обещания хонорар на чалгаджийката. Това разкриха източници от кухнята на медията. Които обясниха, че както при Дебора, така и сега при Луна, изгоненият по негова вина бива наказан финансово.

Сиреч – не получава договорения си хонорар. „Нормално е, а и такива са клаузите в договора. Едно нещо имат да спазят съквартирантите и това е да не се бият и да не си посягат. Ако и това условие не могат да изпълнят къде са тръгнали и какво чакат от Брадъра?! Че нали ако им платят парите, всеки ще прави така – ще поседи два дни, ще налети на някого и ще се прибере богат. Да, ама не“, обясняват източниците.

Всъщност Лунчето ще вземе пари. Това обаче ще са само парите от счупените очила, които Динко Вълев й потроши преди ден. Както лично Големия брат заяви, ловецът на бежанци ще трябва да заплати от собствения си хонорар очилата на Луна в десеторен размер.

Предвид факта, че вече е проверено и цената им е около 20 долара, то Луна ще успее да вземе от Динко и цялото предаване едва около 200 долара. Честито!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар