Мариела Нордел разби Гала: „Обра“ я по най-жестокия начин!

Мариела Нордел разби Гала: „Обра“ я по най-жестокия начин!
Гласувайте за статията

Мариела Нордел нанесе звучен шамар на Гала!

Голям гаф направи Мариела Нордел по време на сутрешното „На кафе“ днес. Пиарката „нокаутира“ неочаквано водещата Гала и целия екип на предаването, видя Kliuki.bg.

Мариела Нордел и Гала

Мариела Нордел докара проблеми на Гала

Мама Измама, както я наричаха в Big Brother: Most Wanted, си позволи да пусне в употреба нецензурен език в ефира на Нова телевизия. Това е забранено и се наказва със санкция.

От СЕМ веднага са реагирали и ще глобят „На кафе“ с немалка сума. Продуцентът Тара обаче е известна с това, че мрази да губи пари. Затова се очаква глобата да бъде платена от джоба на Гала.

Мариела Нордел си позволи да каже думата „курва“ в ефир. Тя го стори, цитирайки Динко Вълев, но това няма значение, защото думата си е дума.

„Динко непрекъснато казваше „Аз съм курва“ в Къщата.“ – каза пиарката с кулинарни заложби.

На всичкото отгоре Мариела пак повтори „жиголо“ в контекста на това, че го е казала на Джино Бианкалана. Тя му се е извинила за това определение и той й е простил.

Все пак за „жиголо“ СЕМ явно не глобява, защото в противен случай Биг Брадър нямаше да го допусне в номинациите, които тогава не бяха на живо. Затова глобата за „На кафе“ най-вероятно ще е само за „курва“.

Мариела Нордел прави впечатление, че е умна жена, но всъщност езикът й не е никак културен. Тя често си служи с обидни квалификации и многократно нарече съквартирантите си „боклуци“.

Това не е първата глоба на „На кафе“. Тъй като предаването се излъчва на живо, досега е било санкционирано много пъти, но това са рисковете на живото излъчване.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар