Миглена Ангелова лудна по млад богаташ: Задава ли се брак № 5? (Виж тук)

Миглена Ангелова лудна по млад богаташ: Задава ли се брак № 5? (Виж тук)
Гласувайте за статията

Миглена Ангелова отново е на крилете на любовта

Миглена Ангелова пак е влюбена. И не само е луднала по младия мъж, но го мъкне със себе си на работа. Дамата в червено, която има биография по-скандална и от холивудска знаменитост, не се спира. Тя отново е подпалила, а на прицел е 43-годишния бизнесмен Кузман Примджанов. Любовта на култовата водеща и на богаташа става все по-страстна и некотролируема.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова пак е влюбена?

Миналият понеделник Миглена Ангелова коментираше съквартирантите в Биг Брадър в студиото на Ники Кънчев. Но устата русенка не е била път по тъмно до Нови хан сама. Оказа се, че новият й любовник бил плътно до нея.

„Като гербови марки са, непрекъснато са заедно. Дано нещата този път се получат. Изглеждат много щастливи, влюбени са като ученици”, коментират ги из коридорите на Нова телевизия.

Бизнесменът е до водещата и из гастролите й из страната. Тя написа книгата за престоя си във ВИП Брадър, който спечели. И презентира в живота си в шоуто пред университетски зали и аули из големите градове. Кузман аплодирал любимата си на представянето на томчето й в Русенския университет, където двамата бяха наскоро.

Именно любовта на ексцентричната журналистка към Кузман Примджанов е основния стимулатор за написване на творбата й. В която разказва за преживелиците си в Къщата на Големия брат в Нови хан.

„На К.П. Аз съм тежко влюбена. Това не е повод за радост. Защото любовта, когато е силна, е опустошителна”,е посланието на водещата на първата страница на книгата й за любимия й.

Когато е с Кузман, Миглена Ангелова хвърчи от радост. И това не остава незабелязано от околните. След развода си със съпруг номер четири, охранителния бос Живко Чакракчиев, палавницата се зарече, че повече няма да сключва брак. Но като знаят колко е влюбчива и какъв чаровник е по-младия й любовник, всички са убедени, че се задава сватба номер пет. Богаташът също има един брак зад гърба си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар