Взрив: Ето кой ще стане големият победител в Биг Брадър! (донякъде го очаквахме – виж тук)

Взрив: Ето кой ще стане големият победител в Биг Брадър! (донякъде го очаквахме – виж тук)
1 (20%) 1 vote

Големият победител в Биг Брадър ще бъде обявен в понеделник!

В понеделник, 11 декември ще стане ясен поредният победител в Биг Брадър. Броени дни ни делят от събитието на сезона, но не е нужно да гадаем повече. Защото източници от кухнята на медията разкриха кой ще се увенчае с титлата любима звезда на България.

Биг Брадър

Големият победител в Биг Брадър този сезон ще бъде Коцето. Певецът ще отнесе приза за втори път

Да си признаем, истината не ни изненада особено, защото донякъде очаквахме точно това. А именно – Биг Брадър ще бъде спечелен от Коцето. Мда, това е то! Чаровният, весел и добронамерен към всички Константин ще победи всички за втори път.

Припомняме, че именно той грабна голямата победа и във Вип Брадър преди доста години. Тогава той влезе в Къщата с Райна като гадже, а си излезе свободен и щастлив.

За разлика от Пилето на поп фолка, Коцето обра само суперлативи от участието си във формата тогава. Днес, няколко години по-късно, с изненада забелязахме, че певецът е някак си по-пасивен.

Константин прекара почти целия сезон залепен до Фънки, както сам си призна по време на последните номинации снощи. Докато Димитър Ковачев приковаваше вниманието към себе си чрез скандалите с Луна обаче, то Коцето май си общуваше най-усилено с чашката.

Въпреки това зрителите отдавна са засвидетелствали искрените си симпатии и обич към него, което ще му донесе и победата. Въпросът сега е кой ще заеме второто място и ще излезе от Биг Брадър едва на косъм от великото признание.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар