Обрат: Дейна сразява Динко, Джино е оневинен?

Обрат: Дейна сразява Динко, Джино е оневинен?
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана ще получи подкрепата на бившата си съпруга!

Бизнесменът Джино Бианкалана ще бъде оневинен тази вечер в ефира на Нова телевизия. За това говори публикацията в личния му профил в социалната мрежа, която гласи, че казаното от Динко не е вярно и Дейна ще го потвърди.

Динко срещу Джино

Динко вече е във война с Джино

Логиката е, че щом от екипа на Джино изнасят подобни данни, значи техният човек е невинен и Дейна Бианкалана ще го каже в ефир.

Това би бил огромен удар по Динко Вълев, който забърка целия този скандал. Ямболията твърди, че победителят от „ВИП Брадър“ 2015 е откраднал не само фамилията на бившата си жена, но и сума от 100 хил. долара.

Нещо повече, Господин е убеден, че Георги Ташев е удрял Дейна. Той твърди, че самата тя му го е споделила, когато двамата са имали връзка преди време.

Бившият годеник на Джена отрича всички тези обвинения на Динко. Той ги намира за проява на лош вкус и липса на всякаква мъжественост.

„Не е мъжко да твърдиш неща, които само си чул. И аз съм чувал много неща за теб, но не съм тръгнал да ги казвам в национален ефир, защото не съм бил там, за да знам дали са истина или не.“ – каза Джино в лицето на Динко.

Бизнесменът от Чикаго обаче е имал доста неприятни взаимоотношения с ямболията извън Къщата. Той му се е обаждал да го заплашва с побой, ако не спре да си вре носа в чуждите работи.

Поне за това може да се счита, че е истина, защото Динко го каза в лицето на Джино, а той не отрече. Останалото обаче е под въпросителна.

Вижте публикацията, която разкрива до голяма степен истината!

Джино срещу Динко

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар