Луна сразена от това признание: Беше моя след два часа! (Вижте кой се похвали)

Луна сразена от това признание: Беше моя след два часа! (Вижте кой се похвали)
Гласувайте за статията

Луна крие много пикантни тайни в миналото си, които предпочита да не виждат бял свят!

Фолк певицата Луна е била голяма фурия на младини. Фриволното си поведение и влечението към мъжкия пол е запазила и до днес и не се срами да го демонстрира. Все пак, певицата изгря със скандален лесбо клип, а в Биг Брадър си умираше да демонстрира форми, узна kliuki.bg.

Луна е голяма хиена

Луна е голяма хиена

В черното тефтерче на Луна има не едно и две известни имена. За някои от тях тя се хвали, за други предпочита да не се знае, че е имала вземане-даване. А трети сами се фукат, че изпълнителката на „Тук-там“ е била в леглото им. И то доста бързо и без особени усилия се е оказала там!

Именно такъв е случаят с волейболиста Любо Ганев. Самият той е известен със своите многобройни завоевания. но със сигурност за мнозина е изненада, че сред тях се мъдри и името на самата Луна. Заварката между тях е станала именно когато певицата е била на върха на славата. Млада, засукана и известна, тя не е мислела много преди да си легне с някого.

Именно това потвърждават и думите на волейболиста.

Двамата се запознали на поредното й участие преди 17 години, Отношенията им помежду прераснали от фаза „непознати“ до „интимни“ буквално за часове „Още същата вечер спах с нея. Това ми се стори невероятно, защото в онези години жените не бяха толкова отворени и се минаваше поне месец, преди да те дарят с целувка, камо ли с нещо повече. А аз само 2 часа след запознанството си с нея, вече бях в кревата й. Тогава тя изглеждаше много добре, а и беше млада, секси жена”, споделял е не веднъж Любо Ганев.

Освен от бързината, с която се навила да си легнат, Луна изненадала великана и с уменията си в леглото. Той останал смаян от това колко е умела в любовната игра, вероятно заради големия си опит. Горещите им изпълнения продължили около 3-4 месеца и не прераснали в нищо повече, пише hoarena.net.

Любо Ганев бил чест гост в дома на Луна, все по късна доба. Двамата се развихряли в спалнята и останалите помещения на луксозния й мезонет. Волейболистът си бил чукалата, щом певицата започнала да му опява за брак и други подобни. Той дори не искал да се разчува, че са интимни. Но когато отношенията им станали публично достояние, дошъл и техният край.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар