Отмъщението на Мис България 2017 започна: Ето как Тамара Георгиева ще изчисти името си!

Отмъщението на Мис България 2017 започна: Ето как Тамара Георгиева ще изчисти името си!
Гласувайте за статията

Мис България 2017 бе оплюта от почти всички, но колелото се завърта!

Срамът, който бе причинен на Тамара Георгиева, скоро може да бъде измит. Мис България 2017 ще получи своето възмездие.

Мис България 2017

Мис България 2017 ще бъде отмъстена

Това стана ясно от новината, че Ирина Папазова е завела няколко дела за уронване престижа на целия конкурс, както и на самата победителка, пише в. „Телеграф“. Развръзката тепърва предстои.

На първо място организаторката на конкурса е вдигнала мерника на Валери Захов, който е авторът на двете скандални снимки на Тамара. Ирина твърди, че той нарочно я е снимал под лош ъгъл и лоша светлина, за да я злепостави.

Тя търси сметка и от някои членове на журито, които открито заявиха, че не са гласували за победителката. Това са Иво Танев, Антония Петрова, Марина Войкова, Наталия Гуркова и Габриела Кирова. Срещу тях обаче надали ще може да има съдебни претенции.

Папазова е дала под съд общо четири физически и две юридически лица. Всички те ще трябва да отговарят пред закона за лошия имидж, с който в момента се ползва Мис България 2017.

Припомняме, че скандалът стана огромен след големите критики на хората в интернет. Мнозина определиха победителката като грозна и незаслужаваща тази титла.

Самата Тамара не изглежда да се притеснява кой знае колко от всичко това, защото не отказва медийни изяви. В „Шоуто на Слави“ например тя бе унизена от водещия, но не пропусна да си направи реклама, че е най-известният човек в страната.

Въпреки че Ирина Папазова се е обърнала към съда, към самата нея има множество обвинения в корупция. Говори се, че е приела 20 хил. лв. от майката на гаджето на Тамара, за да й даде титлата в конкурса. Това обаче е недоказано на този етап.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Отмъщението на Мис България 2017 започна: Ето как Тамара Георгиева ще изчисти името си!”

  1. Елена

    Дек. 09. 2017

    Ха,ха,ха….отмъстена,как?Носът и ще стане по-малък или тя по-красива!?

Добавете коментар