Мария Игнатова е причинила страшен срам на Рачков, рогата му още висят!

Мария Игнатова е причинила страшен срам на Рачков, рогата му още висят!
Гласувайте за статията

Мария Игнатова е изневерявала на Димитър Рачков в продължение на месеци! Той и до днес не може да й прости този факт и я обвинява за края на връзката им!

Актрисата и тв водеща Мария Игнатова се оказа малка палавница. Блондинката е с основна вина за раздялата си с Димитър Рачков, научи Kliuki.bg.

Мария Игнатова и Димитър Рачков

Мария Игнатова е унизила брутално Рачков

Мария всъщност е започнала да кръшка на актьора в края на връзката им, което е довело до краха помежду им. Тя се е залюбила с Енчо Керязов и така се решила да напусне Рачков, пише в. „Уикенд“.

„Мария беше взела решение да се раздели с Рачков, връзката с него просто я задушаваше. Последните 2 години бяха мъчителни за тях – караха се и се събираха поне 5 пъти. И точно тогава се влюби. Енчо се появи в живота й в най-подходящия момент.“ – разкриват приятелки на водещата на „Х Фактор“.

След като Мария и Митко се разделят, актьорът узнава, че в последните месеци е бил мамен. Това направо го разбило, защото не очаквал подобно нещо от жената, с която е бил цели 9 години.

Първият човек, който научил за изневярата на Мария Игнатова, била Кремена Халваджиян. Малко след това тя споделила със съпруга си и така мълвата се разнесла.

Когато узнал истината, Рачков се обидил не само на Мария, но и на Маги и Кремена. Той възприел действията им като предателство.

„Първоначално Димитър беше много огорчен и обиден както на Мария, така и на Магърдич и Кремена, които обвиняваше като съучастници в любовната афера на половинката му с техния приятел Енчо Кирязов. В крайна сметка Магърдич и Рачков си изясниха нещата, като Халваджиян не отстъпи от позицията си, че няма вина за така развилата се ситуация. Като компромисен вариант все пак беше решено Димитър и Мария да не са екранна двойка, тъй като Рачков просто не искаше да я вижда…“ – разкрива един от служителите на продуцентската къща „Глобъл Фрейм“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар