Дейна Бианкалана попиля Динко: Не ме търси повече, лъжец такъв!

Дейна Бианкалана попиля Динко: Не ме търси повече, лъжец такъв!
Гласувайте за статията

Динко Вълев получи звучен шамар от бившата на Джино!

Дейна Бианкалана направо разката Динко. Тя отрече всичките му твърдения по адрес на Джино. Това се случи в ефира на Big Brother: Most Wanted, видя Kliuki.bg.

Джино, Дейна, Динко

Бившата на Джино разказа играта на Динко

Бившата съпруга на Георги Ташев не потвърди информацията, че той е откраднал от нея 100 хил. долара. Също така не потвърди, че я е удрял някога.

Дейна твърди, че е в отлични взаимоотношения с Джино. Двамата са били заедно цели 11 години.

В същото време тя направо разби Динко с молбата си повече да не я търси. Брюнетката заяви във видео, което достигна до Биг Брадър, че съжалява, че някога е била приятелка с ямболията.

Дейна определи Динко като лъжец, който иска да спечели шоуто на гърба на друг човек. Това не било достойно и не си заслужавало да му обръща повече внимание.

Интересното обаче е, че въпреки думите на красавицата с италиански произход, все още много от зрителите на шоуто вярват на Господин Вълев. Това се вижда по коментарите в социалната мрежа.

Според мнозина, Дейна нарочно е излъгала, за да си няма проблеми с Джино и семейството му. Това изглежда доста съмнително обаче.

Други пък считат, че Джино казва истината, но Дейна е излъгала Динко преди време. Затова ямболията сега изглежда като най-големия лъжец.

В крайна сметка, каквато и да е истината, Господин го отнесе най-здраво. Оттук нататък всичко казано от него ще бъде подлагано от всекиго на съмнение.

По думите на Дейна Бианкалана личи, че тя не е имала интимни отношения с Вълев, а са били само приятели. Ако казва истината, разбира се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дейна Бианкалана попиля Динко: Не ме търси повече, лъжец такъв!”

  1. Дана Интернешънъл

    Дек. 07. 2017

    Тая Дейна е по-голям травестит от наща нова мис България 2017. И независимо от думите й, е възможно наистина да е казала такива неща, ако е била на няколко питиета. Изглежда долнопробна.

Добавете коментар