Луна размаза Константин с истината за него, вижте я!

Луна размаза Константин с истината за него, вижте я!
Гласувайте за статията

Луна реши да се разправи с Коцето пред цяла България!

Певицата Луна не успя да срази Константин, докато двамата деляха покрива на „Биг Брадър“, но за сметка на това го направи извън Къщата. Тя разкри истината за него. Истина, за която отдавна се говори, научи Kliuki.bg.

Луна и Константин

Луна издаде Константин, певецът е злепоставен пред цяла България

„Константин лично ми каза, че е наркоман.“ – сподели Луна в предаването „На кафе“.

Певицата имаше само един по-явен спор с Коцето, който се заформи малко преди да бъде елиминирана от шоуто. Тогава двамата си размениха заядливи коментари относно кариерите си.

Фолк дивата определи почти всички в Къщата като алкохолици. Единствените, които не са консумирали алкохол, са били тя, Джино и Мариела Нордел.

Нейният „любимец“ Константин е един от най-много употребяващите алкохол. Той и Фънки са постоянно на черешата, но това не им пречи да са едни от големите фаворити за спечелване на титлата в Big Brother: Most Wanted.

Отдавна се говори, че Коцето консумира не само алкохол, но и наркотици. Това му помагало да издържа повече на нощния живот, който живее всеки ден.

Както е известно, той не само е певец и обикаля по участия, но и държи елитна дискотека. Това го кара всяка нощ да е на работа и така режимът му е напълно обърнат.

Луна пък си пада по здравословния начин на живот. Тя отдавна е обърнала гръб на кариерата си, което й позволява да живее здравословно.

Певицата не близва алкохол и всеки ден тренира. Неслучайно е на 46 г., а има тяло като на 30-годишна. Явно затова не е паснала в Къщата, където пороците са издигнати в култ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Луна размаза Константин с истината за него, вижте я!”

  1. Не е толкова млада

    Дек. 08. 2017

    Луна е поне на 50 години, мисля аз. Фигурата й е много добра, но това не е нейната подходяща прическа с тая опашка. С нейната си коса беше по-добре. С опашката е супер кон. А Коцето има вечно пияни очи, но дали от наркотици не можем да сме сигурни.

Добавете коментар