Виктория Петрова подложена на зверски тормоз след раздялата с Красен Кралев!

Виктория Петрова подложена на зверски тормоз след раздялата с Красен Кралев!
Гласувайте за статията

Неприятностите за Виктория Петрова нямат край!

След като сложи край на връзката си с Красен Кралев, Виктория Петрова отново не може да се нарече щастлива. Красивата новинарка се чувстваше задушена от спортния министър и предпочете да си живее като стара мома. Но и този вариант не се оказа много добър. И то не заради доскорошната й любов, а заради по-предишни, узна kliuki.bg.

Виктория Петрова се видя в чудо

Виктория Петрова се видя в чудо

Всеизвестен факт е, че Виктория Петрова е имала интимни отношения с не един и двама свои колеги. През 2008г. тя дори се омъжи за оператора от БТВ Добромир Иванов. Бракът им приключи само за година. След това и два двамата бивши съпрузи последваха няколко години самота. Новинарката първа започна бурна връзка – с Красен Кралев.

А сега, след 9 години ергенски живот, и Добри най-сетне намери своето щастие в живота. И то точно по времето, когато Виктория Петрова отново е сингъл. Така на нея й се налага ежедневно да слуша из коридорите на телевизията колко влюбен и щастлив и Иванов. Освен това, той всячески се опитва да настрои всичките им колеги срещу нея.

И видимо му се отдава! Именно заради оператора и неговата авантюра с Лиляна Боянова, двете с Виктория Петрова не могат да се дишат. А бившата на Красен Кралев е в доста неизгодна позиция на работното си място. Тя слуша по цял ден за щастието на бившия си съпруг. И не стига това, а в допълнение е и спортния журналист Петър Бакърджиев, пише hotarena.net.

С него новинарката също е имала авантюра в миналото. От години той е щастливо женен за миската Гергана Гунчева и вече са родители ан две деца. И докато всички бивши на Виктория Петрова са си уредили живота и се радват на любовен мир, тя продължава да се чуди и мае какво й трябва, за да е истински щастлива…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Виктория Петрова подложена на зверски тормоз след раздялата с Красен Кралев!”

  1. Трябва й

    Дек. 09. 2017

    Трябва й мъж по нейния вкус, не споменатите огръдляци, особено гуцана.

Добавете коментар