Измамата лъсна: Седмици преди финала, новият победител в „Х Фактор“ е…

Измамата лъсна: Седмици преди финала, новият победител в „Х Фактор“ е…
Гласувайте за статията

„Х Фактор“ отново е уреден, твърди последната клюка!

Предаването „Х Фактор“, което открива музикални таланти, вече е решено като борба за първото място. Това твърди източник на сайта Bulnews.bg.

Милен Цанова от Х Фактор

Милена Цанова печели „Х Фактор“?

Според него, риалити форматът ще бъде спечелен от Милена Цанова. Младата ексцентрична певица била с връзки в шоуто и титлата й щяла да бъде платена от родителите й, които имали огромни финансови възможности.

Дали е истина или не, ще се разбере на края на шоуто. Факт е обаче, че прави впечатление, че Милена е лансирана здраво до момента.

Тя не се представи на ниво във всичките си изпълнения дотук, но журито винаги я хвалеше. Единствено на последния концерт имаше остри думи срещу нея, но това сякаш беше по-скоро заради нейното негодувание по време на репетициите, когато нагруби музикалния си педагог.

Милена участваше и в друг музикален формат, но там остана на косъм от концертите. Това беше „Гласът на България“, където беше в отбора на Камелия.

Говори се, че родителите й този път искали тя да стигне до края и затова са се подсигурили предварително. Нещо, което се надявали да помогне на дъщеря им да стане звезда.

Всъщност обаче, ако наистина са платили на Маги Халваджиян, на практика ще се получи така, че те си плащат наградата. Защото победителят ще получи 50 хил. лв.

Милена Цанова е имала много неприятни моменти, докато стигне дотук. Тя е била глуха за няколко месеца, когато е била малка. Родителите й не са знаели дали отново ще прочуе, но тя не само го прави, но и започва да се занимава с музика.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар