Зорница Линдарева е съсипана след Big Brother: Most Wanted!

Зорница Линдарева е съсипана след Big Brother: Most Wanted!
3 (60%) 1 vote

Зорница Линдарева се надяваше на по-добро представяне от преди 3 години, но уви!

Манекенката Зорница Линдарева се оказа по-амбициозна от очакваното. Тя напусна Big Brother: Most Wanted снощи, въпреки огромного си желание да достигне до финала.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева не успя да се поправи

Близки до Зори разкриват, че този път тя е била влязла в Къщата с цел да изчисти имиджа си на лека жена и ако може, дори да спечели шоуто. Уви, нищо такова не се получи.

Красавицата не само не изчисти името си, но и го опетни дори повече. Флиртът й с женения Константин се оказа една от най-дискусираните теми в Къщата, но в негативен аспект.

По този начин Зори показа, че не си е взела поука отпреди 3 години, когато стана известна като любовницата на мъжа на Жени Калканджиева. Напротив, тя повтаря тази грешка отново и отново.

Говори се, че абортите, за които спомена в Къщата, са били именно от женен мъж. Той не искал да си разваля семейството и я накарал да премахне бебетата.

Всичко това очерни образа на Зорница Линдарева и тя неслучайно напусна шоуто вчера. Зрителите определено не я харесаха и няма да я запомнят с добро.

Зори видяла коментарите за нея в интернет и останала съсипана. Тя не можела да повярва, че е изкарана за пореден път лека жена и каква ли не още.

Така вторият опит на манекенката да влезе в публичното пространство претърпя лош развой за нея. В крайна сметка хората завинаги ще я запомнят като третия човек в една връзка, което не говори добре за самата нея.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар