Защо Ед Шийрън си поиска покана за сватбата на Меган и Хари

Защо Ед Шийрън си поиска покана за сватбата на Меган и Хари
Гласувайте за статията

Защо Ед Шийрън си поиска покана за сватбата на Меган и Хари. Музикалното дарование е от новата генерация изпълнители, който се радва на голяма фенска подкрепа и разбира се има доста слушани хитове.

Съвсем наскоро Ед Шийрън получи и една доста престижна награда за музиката си, на чудесна церемония в Бъкингамския дворец, лично от престолонаследника принц Чарлз.

Докато получаваше своя орден, Ед се пошегува на ухо с принца, че ще бъде чудесно да пее на сватбата на малкия му син. И с усмивка добави, че дори все още не е получил поканата си за сватбения ден, коментират и в изданието „Ева“.

Чувствената и нежна музика която Ед Шийрън прави определено би подхождала на събитие като сватба. 

За малкото си години да получи това признание за Ед Шийрън е наистина голям успех. А Британската монархия все повече разчупва консервативните устои на които се крепи през вековете, добавяме и ние от ел. издание „Клюки.Бг“.

Светлокосият певец изненада приятно феновете си, признавайки, че не ги е забравил за празниците и им е подготвил специална изненада, свързана с ново изпълнение  на негов голям хит, ние също сме в очакване като признаваме, че харесваме нещата, които Ед Шийрън прави до сега в музикален план, доабвяме ние.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар