Даниел Петканов трепери от страх заради операция! (Вижте какво му дойде до главата)

Даниел Петканов трепери от страх заради операция! (Вижте какво му дойде до главата)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов отлага до последно наложителна интервенция.

Щастието на Лудия репортер в последно време е помрачено от медицински проблем. Даниел Петканов, както повечето мъже, е голямо шубе. От години той има нужда да премине през операция, която все отлага. Но ножът вече е опрял до кокала и мърдане няма, узна kliuki.bg.

Даниел Петканов търпи големи мъки

Даниел Петканов търпи големи мъки

Здравословният проблем на зевзекът се е задълбочил още повече покрай участието му във ВИП Брадър. Става въпрос за ядове с рамото. Раменната става на Даниел Петканов е била извадена за последно точно когато бе в Къщата и минаваше под венчилото с любимата си Алекс. Оказва се, че това положение се е превърнало в рецидив и може да се оправи само чрез операция.

Подобна интервенция преди два месеца преживя дъщерята на Гала Мари. Тя определено не може да се нарече рутинна, защото изисква дълъг период на възстановява и обездвижване. А това от своя страна значи, че Даниел Петканов поне месец няма да може да поема професионални ангажименти. Те пък в последно време са все повече и повече.

Именно това е и втората причина Лудия репортер още да отлага операция. Сега със съпругата му берат плодовете от участието си във ВИП Брадър и просто нямам как да изпуснат лудите пари от хонорарите. Алекс също е доста заета и няма възможност по цял ден да обгрижва съпруга си, пише pik.bg.

Но колкото повече Даниел Петканов отлага операцията, толкова повече болка му се налага да търпи. Затова със сигурност след месец-два ще легне под ножа, за да реши веднъж завинаги медицинския проблем, който не му дава мира. Разбира се, първо ще трябва да се пребори и с шубето…

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар