Ето коя се оказа Христина Гоцева – жената, обадила се против Джино!

Ето коя се оказа Христина Гоцева – жената, обадила се против Джино!
Гласувайте за статията

Джино Бианкалана получи жесток удар от един от хората, на които е помогнал!

Фаворитът за спечелване на Big Brother: Most Wanted Джино Бианкалана получи жестоко обвинение от жена на име Христина Гоцева. Това вбеси бизнесмена, който не сдържа гнева си.

Джино

Джино получи жесток удар от Христина Гоцева

Оказва се, че Георги Ташев е имал делови взаимоотношения с въпросната дама и съпруга й. Той им дал едно от жилищата на своето семейство да живеят там под наем.

Христина и мъжът й обаче постепенно започнали да не си плащат наема. Смятали, че щом са приятели с Джино и баща му, могат да просрочват до безкрай.

След като 4 месеца поред не си платили наема, бившият на Джена им посочил вратата. Това развалило отношенията им и от този момент нататък с приятелството им вече било свършено.

Най-вероятно това е причината Христина да се обади в шоуто и да разкаже, че Джино я е прецакал. Тя толкова много му е набрала, че нищо чудно да иска да си отмъсти с всички сили.

Разбира се, слуховете твърдят, че сестрата на Динко се е свързала с Христина Гоцева и дори й е предложила пари, за да се обади в ефира на Нова телевизия. Нещо, което обаче към този момент не може да се докаже.

Джино Бианкалана по принцип се занимава с автомобилен бизнес и даване на жилища под наем. Цялото му семейство работи това от 20 години насам и печели доста добре.

Началото не е било леко, но по всяка вероятност семейството на Дейна Бианкалана е помогнало за този бизнес. По онова време двамата с Георги били лудо влюбени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар