Разкошен подарък за Никол Кидман от половинката й Кийт Ърбан.

Разкошен подарък за Никол Кидман от половинката й Кийт Ърбан.
Гласувайте за статията

Разкошен подарък за Никол Кидман от половинката й Кийт Ърбан. Двойката има две дъщери и се слави с един от най-стабилните бракове в светските среди.

Никол най-после откри човек, който я подкрепя и тя се чувства естествена и спокойна, нещо което така и не откри с Том Круз или други връзки. 

Елегантността и финеса на Никол са толкова нежни, че тя е от жените, които не могат да останат незабелязани, а също и от актрисите, които не се захващат с много роли, а дълго избират върху какво да работят. И затова, може би, добрите й филми са токова много.

Но както се пише и в изданието „Ева“, сега кариерата й може да тръгне още нагоре, защото семейството н анИкол се мести в Манхатън, понеже Кидман имала желание да се развива на Бродуей.

И така повлиян от нейните мечти и амбиции, Кийт като добър мъж и загрижен родител откликнал с покупка на къща в хубав район.

И освен всичко децата им растат и фамилия искала да им създаде още по-добра среда, затова ще ги местят в нови училища.  И така с лека ръка и сума около 50 милиона долара Никол и фамилия ще станат нюйоркчани.

И ние също им желаем много хубавио дни в новия дом и успехи н аНикол Кидман в начинанията й, пишем в „Клюки.Бг“. 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар