Драма в „Х Фактор“: Саня Армутлиева плаче след полуфинала!

Драма в „Х Фактор“: Саня Армутлиева плаче след полуфинала!
5 (100%) 1 vote

„Х Фактор“ върви към своята развръзка!

Полуфиналът на „Х Фактор“ 2017 се оказа особено драматичен. Саня Армутлиева беше голямата губеща от него, видя Kliuki.bg.

Х Фактор 2017

Йоана (в центъра) попълни финалната тройка в „Х Фактор“

Две от момичетата се простиха с надеждите си за триумф в шоуто. Това са Мирослава Тодорова и Милена Цанова. Те получиха най-малък зритрелски вот.

Двете бяха останали само с Йоана Димитрова да чакат своята „присъда“. В крайна сметка не успяха да я преборят и отпаднаха.

Заедно с Йоана на финала сили ще мерят Ева Пармакова и групата „4 Magic“. Битката ще бъде в следващата неделя.

Саня Армутлиева през целия полуфинал едва сдържаше сълзите си. Тя много държеше да има три финалистки, но се размина с тази си мечта.

Сега интригата е дали Саня ще триумфира въобще или това ще стори Любо Киров. Както имаше пълен отбор през цялото време, накрая Армутлиева може да остане с „пръст в уста“, тъй като групата е сочена за фаворитът на финала.

Тази година ще има прецедент в „Х Фактор“. За първи път победител във формата ще бъде момиче или група.

Досега са печелили само момчета в лицето на Рафи Богосян и Славин Славчев, както и участници от 25+ в лицето на Жана Бергендорф и Християна Лоузи.

Сега обаче „4 Magic, Ева или Йоана ще е новият шампион. Битката се очаква да бъде много ожесточена.

Интересното е, че досега Саня Армутлиева никога не е била от печелившия отбор. Винаги се разминава с победата и това е причината да иска толкова много крайния успех сега.

Победителят печели договор с „Вирджиния рекърдс“, както и 50 хил. лв. Ако групата спечели, ще трябва да си раздели 50 бона на четири.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар