Гринго уби Софи Маринова: Не искам да те виждам повече, лъжкиня! (виж какво й съобщи от ареста)

Гринго уби Софи Маринова: Не искам да те виждам повече, лъжкиня! (виж какво й съобщи от ареста)
Гласувайте за статията

Софи Маринова не е на себе си от мъка след думите на Гринго!

Любовта на Софи Маринова и нейния Гринго май ще отиде в забвение. И не само затова, че той в момента е в ареста. А, защото се е вбесил на любимата си и повече не иска да й вярва.

Софи Маринова

Софи Маринова не иска да повярва на думите на Гринго, той не ще да я вижда

Гринго разказвал пред всички как Софка Маринова обещала да го измъкне на свобода възможно най-бързо. Но ето, че вече минали месеци, а вместо у дома си, той бил преместен от ареста в Националната следствена служба. Затова и Тодор Давидов, както е истинското му име, не давал на охраната да пуска при него певицата на свиждане.

„Не искам да я виждам повече тази жена. Лъжкиня и неблагодарна се оказа. Какво направи за мен?! Докато аз гния тук, тя си вее задника и си организира концертчето в Арена Армеец. А ми обещаваше, че ще направи всичко, за да ме измъкне. Че не можела без мен. Празни приказки“, беснеел Гринго. Думите му силно наранили Софи Маринова, която на свой ред не спирала да плаче и нарежда.

„Ама какво съм виновна аз, че нямам пари, за да го измъкна. Защо той така ме обвинява и ме изкарва мен черната и виновната. Аз не страдам по-малко от него, защото го обичам. Сън не съм спала като го отведоха, едвам се вдигнах на крака след дни. Не заслужавам и това огорчение“, жалвала се пък Софка.

Припомняме, че Гринго беше задържан при показен арест в Айтос. Срещу него беше подаден сигнал, че притежава незаконно оръжие и голям брой СИМ-карти, които криел в автомобила си.

Оказа се, че Тодор Давидов е изнудвал известен бизнесмен от Айтос за 50 000 лв. Гринго наел и друг човек от Сандански, който отправил закани за убийство към рекетирания айтоски бизнесмен.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гринго уби Софи Маринова: Не искам да те виждам повече, лъжкиня! (виж какво й съобщи от ареста)”

  1. Софи да си гледа живота

    Дек. 11. 2017

    Софито да направи купон, че с помощта на полицията има шанс да осъзнае какъв е нейния Гринго и че не си струва да живее с него. Ясно е, че парите го вълнуват силно . Доколкото си спомням, преди появата му в живота й, навсякъде се тръбеше колко заможна е Софи. Сега вече е обратното и е ясно кой я е ошушкал.

  2. Радо

    Дек. 12. 2017

    не стига че се е осрал яко , ами чака една жена да го измъква , че се и сърди , сякаш тя му е виновна !! И това ако е мъж !!!!!!

Добавете коментар