Скандал: Бившата на Орлин Павлов се задоволява сама в сайт за възрастни! (брутални снимки + подробности)

Скандал: Бившата на Орлин Павлов се задоволява сама в сайт за възрастни! (брутални снимки + подробности)
Гласувайте за статията

Бившата на Орлин Павлов – Лина Роскин се е снимала за скандалния сайт!

След краха на любовта си с Яна Акимова, певецът Орлин Павлов дълги години беше сам. Той не можеше да преодолее мъката и да излекува сърцето си, разбито от танцьорката. Която с лекота го паряса и се ожени за бизнесмена Петко Димитров.

Орлин Павлов

Бившата на Орлин Павлов се оказа актриса във филми за възрастни

Докато Петко и Яна са щастливи заедно и вече се радват на двете си деца, то Орлин Павлов не спира да търси своята Жулиета. За кратко той се подлъга по красотата и чара на младата Лина Роскин. Която обаче му нанесе поредния удар.

Оказа се, че моделът Цветелина Роскин се е снимала в сайт за възрастни, където най-спокойно се задоволява пред камерите. Лина потресе всички, които са гледали клипчетата. На едното от тях тя се е разчекнала и се опипва за кеф за загорелите мераклии.

А на другото е гола във ваната и се сапунисва, а после отново започва да се задоволява сама. Разбира се, всеки, който гледа тези видеа, трябва да си плати, за да влезе в сайта. А самите момичета, в частност наша Лина, получавали луди пари за „актьорската“ си игра.

Това обаче изобщо няма да се хареса на Орлин Павлов и семейството му, което, както знаем, се състои от крайно интелигентни и начетени хора. „Добре, че двамата се разделиха, преди да лъснат срамните снимки на Лина Роскин. Иначе не можем да го мислим Орлин какъв срам щеше да бере. Какво става с това момче – добро, умно, а все на боклуци попада“, коментират познати на певеца.

Ето какви ги върши Линчето

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар