Д-р Стилянова от „Откраднат живот” се окръгли? (Чака ли бебе Ралица Паскалева)

Д-р Стилянова от „Откраднат живот” се окръгли? (Чака ли бебе Ралица Паскалева)
Гласувайте за статията

Ралица Паскалева се окръгли подозрително

Ралица Паскалева напълня и заглади косъма. Екранната д-р Стилянова от „Откраднат живот” изду подозрително коремче. Бившото гадже на Бахар Рахал май чака бебе. Това подозират и феновете на хитовата лекарска сапунка.

Ралица Паскалева

Ралица Паскалева иска да дари бебе на любимия си Теодор

Брюнетката може скоро да сменя памперси. Красавицата върти любов с волейболната звезда Теодор Салпаров. Двамата влюбени твърдят, че влюбването им се случило много естествено и красиво.

За спортиста положителното отношение към живота било едно от най-силните качества на известното му гадже.Екранната д-р Стилянова била убедена, че любимия й би могъл да се пробва за актьор, защото имало доста „хляб в него”.

На този етап обаче двамата мислят за доста сериозна крачка. Като брак и деца, много, защото такова е желанието и на двамата. Въпреки че русенката не разкрива дали е бременна или не, от суеверие, нейните фенове са убедени, че са.

Защото лятото чаровната актриса е имала супер плосък корем и плочки, а сега той е доста наедрял и закръглен. А и самата тя сякаш е наляла допълнително. Пък и от лицето на Ралица Паскалева не слиза усмивката, а лицето й се е разхубавило допълнително. Все неща, характерни за бъдещата майка, коментират източници.

„Няма нищо лошо да работя и да гледам бебе”, твърди екранната лекарка. Нейният любим също я подкрепя и няма нищо против желанието й да бъде на театралната и кино сцената до деветия месец на бременността, и да прави паралелна кариера.

Затова дори да чака бебе, няма намерение да напуска снимачната площадка на „Откраднат живот”. В такъв случай и героинята й трябва да забременее.

Говори се, че и колежката й Йоана Буковска също чака бебе. Тя също подозрително е набъбнала в областта на коремчето, което никога не се е случвало. Ралица Паскалева и Буковска дори правели планове за общ проект за спектакъл, ако ще бутат колички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар