Гришо Димитров и Никол Шерцингер се разделят преди Коледа? (Ето заради кого няма да са заедно)

Гришо Димитров и Никол Шерцингер се разделят преди Коледа? (Ето заради кого няма да са заедно)
Гласувайте за статията

Гришо Димитров и Никол Шерцингер може и да не са заедно тази Коледа

Гришо Димитров и Никол Шерцингер имаха планове за общ празник. Гъвкавата поп дива кроеше невероятни планове за най-красивия празник. Смуглата красавица планира семейна вечеря в семейния си дом в Лос Анджелис с най-близките й. И сред гостите особено место има нейния любим Григор Димитров.

Гришо Димитров

Гришо Димитров и Никол може да не са заедно на Коледа?

Хавайката има свой план за прекарване на звездната вечер. И тя беше обилна вечеря, дълги разходки и гледане на романтичен филм.Това за Никол Шерцингер е представата за идеалното посрещане на магнетичната вечер.

Но има вероятност това, за което мечта е певицата да сне се сбъдне. Защото мениджъра на Гришо Димитров настоява последната седмица от тази година да прекара в Австралия. Защото на този континент ще се изявява на турнир още на 1-ви януари, като ще защитава титлата си в Бризбейн.Затова му трябва седем дни, за да се аклиматизира.

Само преди месец Никол Шерцингер изплака, че е сама. И ще прекара Коледа само в компанията на най-близките си хора, без любим човек до себе си. Думите й намирисваха, че двамата с тенис легендата номер едно у нас са се разделили. Или са на път да го сторят.

Но след като хасковлията стана трети в света с невероятната си победа в Лондон, нещата се обърнаха. Никол Шерцингер накара колеги и участници в британския Х фактор да аплодират гаджето й.

Това се случи в нощта на категоричната му победа. Гришо Димитров й върна жеста. В изказването си той заяви, че тя е тази, която винаги го е подкрепяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар