Прецедент: Съквартирантите бойкотираха победителя Джино! (никой не се качи на сцената, за да го поздрави)

Прецедент: Съквартирантите бойкотираха победителя Джино! (никой не се качи на сцената, за да го поздрави)
5 (100%) 1 vote

Джино Бианкалана спечели Биг Брадър, но остана сам в щастието си!

Големият финал на Биг Брадър 2017 снощи определи Джино Бианкалана за любимата звезда на България. Момчето от Чикаго отнесе победата за втори път, след като грабна трофея и преди две години във Вип Брадър.

Джино

Джино си остана сам след победата, никой не го поздрави

Битката беше оспорвана жестоко, тъй като конкурент на Джино беше всенародният любимец Коцето. Константин обаче остана на второто място и отнесе сребърния медал. Противно на очакванията на масовия зрител, че именно той е достоен за победител.

Доволен и подхилващ се под мустак, Бианкалана излезе последен от Къщата в Нови хан. Като преди това се опита режисирано да пусне и някоя сълза. Не му се получи особено, но не е актьор все пак, няма да му търсим кусури.

Любопитното и прецедентът бяха други. А именно, че за първи път в дългогодишната история на формата, останалите съквартиранти открито бойкотираха победителя.

След като Джино се качи на сцената при водещите Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, никой от приятелите му в Къщата не отиде да го поздрави. Нещо повече – групата се изниза от самата зала и си тръгна. За да чака Коцето зад кулисите.

Единствено Константин прояви възпитание и чувство за спортсменски дълг като отиде и прегърна Бианкалана. А Луна и Мариела Нордел няма да ги коментираме. Те се качиха на сцената единствено, за да блеснат и да се противопоставят на останалите, не и заради Джино.

И така май се получи следното – някои хора си отнесоха лаврите, но нямаше с кого да споделят щастието си. Какво да се прави, такъв е животът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар