Грозно: Коцето не прегърна жена си след края на Биг Брадър! (виж как Надя ходи след него като слугинче)

0

Коцето е чаровник, но определено се отнесе грубо към съпругата си!

Цял месец. Толкова време Коцето и жена му Надя бяха разделени заради участието на певеца в Биг Брадър. Затова и снощи след излизането му от Къщата на второ място, всички очакваха срещата му с Надето да бъде повече от трогателна.

Коцето
Коцето не прегърна жена си Надя след края на Биг Брадър

При все, че красавицата го чакаше не само с нетърпение в студиото на Ники Кънчев, но и със сълзи. Камерите на няколко пъти дадоха лицето на Надя, която плачеше от щастие, че ще види половинката си. Без да се тревожи дали ще й се размаже гримът.

Това, което направи Коцето обаче, беше много грозно. Щом излезе на сцената при Ники Кънчев и Алекс Сърчаджиева, Константин започна да отговаря на въпросите им за формата, за престоя си в Къщата и прочие.

В един момент самият Кънчев му показа Надето, която чакаше отстрани, за да го прегърне. „Ето я жена ти. Прегърни я най-после“, каза му водещият, а блондинката не чакаше втора покана и се втурна през глава към него.

Надя прегърна силно Константин и го целуна по бузата, но… Вместо той също да отвърне на ласките й и да я задържи в ръцете си (както направи Дани Петканов с Алекс Богданска на финала), певецът я игнорира.

Той продължи да говори на микрофона, но не прегръщаше съпругата си. Тя седеше отстрани до него като посадена и ясно личеше, че се чувства неудобно. Току тръгваше да слиза от сцената, а после се връщаше, заради поканата на Алекс Сърчаджиева.

Нещо повече – час по-късно, когато Коцето и съквартирантите поливаха неговата победа (защото той е техният фаворит), певецът вдигаше наздравици, гушнал… Динко Вълев. Не жена си, а ловеца на бежанци.

А Надето отново остана встрани да ръкопляска на мъжа си, все едно му е прислужница или гувернантка на децата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.