Мариела Нордел взриви с разтърсващи разкрития за Биг Брадър! (виж тук)

Мариела Нордел взриви с разтърсващи разкрития за Биг Брадър! (виж тук)
Гласувайте за статията

Мариела Нордел свали маските на съквартирантите си в Къщата!

След края на Биг Брадър 2017 Мариела Нордел не се скри в миша дупка, а проговори. И разкри такива неща за живота си в Къщата, че на виповете ни свят ще им се завие. В своето интервю кулинарката сподели колко е отвратена от почти всичко, което е трябвало да понесе вътре.

Мариела Нордел

Мариела Нордел нахрани виповете

„Условията за живот бяха тежки, но това не е най-лошото. Най-лошото е „отбраното общество“ и постоянните пиянски изцепки, както и агресивността на голяма част от съквартирантите. Тях трябваше да понасям ден след ден и да оцелея“, разкрива Мариела Нордел.

Тя добави, че в началото не е харесвала Луна като всички. Но щом я опознала, си дала сметка, че певицата е единственият нормален човек на това място. Останалото било пълен потрес и картинка от психиатрична клиника.

Особено Людмила Захажаева, която искрено се радвала, че Албена Вулева приела исляма и се скъсвала да плюе нашата религия. За Светлана Василева Нордел сподели, че е крайно разочарована от нея и поведението й.

„Тя май си беше повярвала, че форматът е нейн, както и Къщата. Постоянно злословеше по мой адрес. Първата седмица аз бях единствената, която ставаше рано да чисти и оправя след пиянските им запои. Защото правеха свинщина. Психиката на това момиче е твърде слаба“, отбеляза Мариела.

Колкото до любимецът на жените Коцето, Нордел заяви, че не може да проумее какво толкова му харесват. Той бил пълен нарцис, а отгоре на всичко и отмъстителен, злопаметен и нетолерантен.

„Жал ми е да гледам застаряващ чичка с вече настъпващо шкембе, който се опитва да спре хода на времето с боадисана коса. Възприема се като световен веселяк и хубавец. Бях свидетел какви количества твърд алкохол изпиваше“, нахрани го добре Мариела Нордел.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар