Христо Сираков и Анна-Мария Чернева с подробности за бъдещата си сватба! (виж тук)

Христо Сираков и Анна-Мария Чернева с подробности за бъдещата си сватба! (виж тук)
Гласувайте за статията

Христо Сираков предложи брак на Анна-Мария Чернева в ефир!

Преди броени дни плейбоят Христо Сираков предложи брак в ефир на звездата от „София Ден и Нощ“ Анна-Мария Чернева. Тя беше и една от основните претендентки за титлата Мис Плеймейт 2017, но беше победена от Нора Недкова.

Христо Сираков

Христо Сираков и Анна-Мария Чернева разкриха истината за сватбата си

Колкото до това дали ще се омъжва за Ицо Стоте манекенки, Анна-Мария разкри истината. А тя е, че двамата не са заедно. Красавицата си имала сериозен приятел, а с Ицо се знаели от години. Нещо повече – половинката й дори изревнувала от новината в медиите.

„Ох, всичко беше на майтап. Това предложение ми създаде огромни проблеми. Гаджето ми ме събуди със статиите за сватбата. Мислех, че нещата не са сериозни“, заяви Анна-Мария, която в сериала го играеше гадже на Митака.

Колкото до самия Сираков, той както винаги запази чувството си за хумор и продължи да се бъзика с ретортерите. Призна си, че с радост би имал жена като Анна-Мария до себе си.

„Нямаше никакъв сценарий за предложението. Това беше просто идея, която си дойде сама. Както си говорехме и нещата се получиха. Още дори нямаме дата за годеж. Тепърва предстоя най-приятните моменти. Тя е прекрасно момиче, много е възпитана и знае как да се държи“, смее се Христо Сираков и намигва закачливо.

Колкото до участието на Анна-Мария в конкурса, тя разкри, че още миналата година Сираков я напъвал да участва. Но нямало как, защото тогава тъкмо си била коригирала бюста и не можела да се яви пред публика разголена.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар