Юлияна Плевнелиева: Моя е вината за любовта на Росен и Деси Банова! (още подробности)

Юлияна Плевнелиева: Моя е вината за любовта на Росен и Деси Банова! (още подробности)
Гласувайте за статията

Юлияна Плевнелиева не страда от връзката на Росен Плевнелиев и Деси Банова!

Седмици след като Росен Плевнелиев и Деси Банова обявиха официално връзката си пред цяла България, че дори отидоха в студиото на Гала, бившата му жена излезе от сянка.

Плевнелиев

Юлияна Плевнелиева желае само щастие на Росен Плевнелиев. Ако не се беше отдръпнала от него обаче, Деси Банова нямаше и да си помисли за тази връзка

Юлияна Плевнелиева, която нито веднъж не видяхме до съпруга й, когато той беше държавен глава, днес работи усилено и живее съвсем нормален живот. Наскоро тя беше засечена на събитие. Конференция по модерни компютърни технологии и създаване на сайтове.

Всички присъстващи забелязаха, че бившата първа дама е видимо напълняла. Тя обаче продължава да се носи все така небрежно, както и преди. Най-честото й облекло са пуловери, фланелки и дънки, съчетани с кецове или маратонки.

Гримът отсъства от лицето на екс съпругата на Росен Плевнелиев и това изобщо не я безпокои. Както виждаме, дамата е пълна противоположност на Деси Банова, която не спира да се кипри и наглася.

Именно Деси и връзката й с Росен коментирала Юлияна пред свои познати, разкриха източници. Тя била убедена, че сама е свързала мъжа си и синоптичката, а и това си е самата истина.

„Аз съм виновна за тази връзка. На практика аз го бутнах в ръцете на друга жена, но не съжалявам за това. Нашите отношения не вървяха от години, а в последните месеци живеехме и разделени напълно. Дано Росен да е щастлив в любовта, защото го заслужава“, благородно коментирала Юлияна Плевнелиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар