Красавица ли: Вижте на какво прилича Нора Недкова без грим! (шокираща снимка на Мис Плеймейт)

Красавица ли: Вижте на какво прилича Нора Недкова без грим! (шокираща снимка на Мис Плеймейт)
Гласувайте за статията

Нора Недкова стана новата Мис Плеймейт 2017, но плаши без грим!

Много шум за нищо или всяко чудо за три дни – това в общи линии бе славата на новата Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. След като тя успя да победи безспорната красавица и актриса от „София Ден и Нощ“ Анна-Мария Чернева, мнозина се запитаха каква е причината.

Нора Недкова

Нора Недкова втрещи без грим, не могат да я познаят

Поводът за недоволството е снимка на Нора Недкова без грим, която обиколи интернет пространството. Да, ще кажем, че всички, дори световните звезди са твърде различни със и без макиаж по лицето си.

Само че лицето на Нора не е просто бозаво и постно, но и доста подпухнало. За младо момиче като нея не са особено нормални и често срещани тези сенки под очите, груба и пореста кожа, както и сивкав тен, пише вестник „Галерия“.

В мрежата коментарите не спират като много от потребителите си пожелават никога да не срещат Нора Недкова в този й вид. Особено в тъмното.

„Това момиче не бива да се показва без тонове грим и усилен фотошоп. Тя и това прави де, като съдим по всичките й „готини“ снимки. Само че за една Мис, каквато и да е тя, е добре да изглежда поне свежа натурално. И Ася Капчикова не е Адриана Лима, но поне прилича на човек, когато е натурална“, коментират потребители по форумите.

Нора Недкова обаче явно пет пари не дава за мнението на никого. Тя вече си се сдоби с лентата на Мис Плеймейт и сега цяла година ще я навира под носа на всички. Ами, да е жива и здрава! Пък дано догодина да отстъпи титлата на някоя по-достойна за победата.

Кофти гледка, а?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Красавица ли: Вижте на какво прилича Нора Недкова без грим! (шокираща снимка на Мис Плеймейт)”

  1. Красавица

    Дек. 14. 2017

    След видяното, отивам да ми леят куршум!

Добавете коментар